OVER ONS

Wie zijn wij?

OVER ONZE SALON

Beauty Touch By Anton is nu al 30 jaar een autoriteit op het gebied van haarkleuringen en kniptechnieken. Alleen gediplomeerde kappers en kapsters knippen en kleuren je haar. Zij nemen voortdurend deel aan vakgerichte trainingen en blijven zo up-to-date in het kappersvak. De kappers en kapsters van Beauty Touch By Anton zijn vele malen in de prijzen gevallen en zijn vaak genomineerd voor diverse internationale coiffure awards.

Voor een excellent resultaat werken wij met de beste merken die te verkrijgen zijn. Merken waarmee we vooral samenwerken zijn L´Oréal Professionnel, Mediceuticals en TIGI. Daarnaast gebruiken wij Swarovski haar-accessoires in de opgestoken kapsels, voor een extra stijlvol accent. En met 100% pure hair-extensions in levensechte kleuren, biedt onze salon u een stijlvolle coupe volgens de laatste trends.

Maar het allerbelangrijkste is een brede interesse in onze klanten. Iedere klant is uniek en heeft een eigen ‘look en feel’. Wij hebben een zee van tijd zodat u zich bij ons op uw gemak voelt en uw uitstraling durft toe te vertrouwen aan onze handen. Wij baseren ons advies niet alleen op uiterlijke kenmerken zoals gezichtsvorm en huidtype, wij zijn geïnteresseerd in je hele lifestyle en geven je graag een advies dat volledig op jou is afgestemd. Onze stijl, is de stijl van de klant. Dit aanvoelen en accentueren met een perfect kapsel en professionele make-up, dat is onze passie! Uw glimlach is onze finishing touch. Bel ons gerust als je meer wilt weten, of loop even bij ons binnen. Bij Beauty Touch By Anton nemen we alle tijd om aan de hand van jouw lifestyle en jouw wensen tot een passend persoonlijk advies te komen.

Altijd over ons op de hoogte blijven?

VOLG ONS OP INSTAGRAM

Locaties

Jaar ervaring

Kappers

Tevreden klanten

Wanneer kun je bij ons terecht?

OPENINGSTIJDEN

 

MA

GESLOTEN

 

DI

09:00-18:00

 

WO

09:00-18:00

 

DO

09:00-18:00

 

VR

09:00-18:00

 

ZA

09:00-15:00

 

ZO

GESLOTEN