ANTON ACADEMY

Wat ga je leren?

ANTON ACADEMY

Beauty Touch By Anton staat bekend om het geven van knip, kleur en stijl masterclasses voor kappers die extra services willen geven aan hun klanten. In een vaste avond per week leer je de speciale technieken van het kappersvak door hair designer Anton Donno. Anton is zeer ervaren en weten alles van de laatste trends en lifestyle. Tijdens deze 10 weken cursus leert u in eenvoudige stappen de ins en outs van het föhnen en opsteken van alle soorten haar en kapsels. Dankzij de expertise van beide heren ontvang persoonlijke uitleg en begeleiding.

De avond is in twee delen verdeeld. In het eerste deel maakt u kennis met het modisch en eigentijds föhnen, van alle haartypes, zowel kort als half lang en lang haar. Hierbij komen alle haarstijlen komen aan bod. Het tweede deel van de avond wordt besteed aan de diverse opsteektechnieken die de haarstylist zich eigen heeft gemaakt. Na de cursus beheerst u deze elementen en kunt u nog meer service bieden aan uw eigen klanten. Deze technieken kunt u ook toepassen voor bruidskapsels.

De cursus start bij voldoende deelname en vindt gedurende 10 achtereenvolgende weken Investering is € 1.800,- excl. btw. en inclusief materiaal voor de hele cursus. Voor de specifieke dagen en vragen kunt u best contact opnemen met de kapperszaak.

Locatie

Jaar ervaring

Kappers

Tevreden klanten